Náhradní díly

Informace

Nejprodávanější produkty

Slevy

Prohlédnuté produkty

  • Banner

Výprodej!

-30%

Těsnění kompletní motor Yamaha XT660R + XT660X + XT660Z Tenere / 04-12 + Aprilia660 Pegaso / 04-08 + MT-03 660 / 06-09 Zobrazit větší

Těsnění kompletní motor Yamaha XT660R + XT660X + XT660Z Tenere / 04-12 + Aprilia660 Pegaso / 04-08 + MT-03 660 / 06-09 - VÝPRODE

34.411A011FL

Nový produkt

Sady těsnění od italského výrobce Centauro, který dodává do prvovýroby motocyklů (téměř všech italských značek i KTM a dalším evropským výrobcům) jsou vysocekvatitní plnohodnotnou náhradou za originální těsnění, neboť jsou vyráběna ve vysoce kvalitním zpracování, z jakostních materiálů a dle přesných specifikací a parametrů originálních dílů (OEM).
Použité materiály pro výrobu těsnění zajišťují prodlouženou životnost a disponují perfektní stálostí tvaru s velmi dobrými těsnící a tepelnými vlastnostmi.

Sada obsahuje komponenty pro generální opravu celého motoru - vždy v přesném počtu pro daný motor - kontrola obsahu viz. fotografie:
- většinu plochých těsnění motoru - pod hlavu, pod válec, mezi kartery, boční víka motoru, vodního čerpadla a další;
- o-kroužky, kroužky výfuku a případně i gufera přívěry;
- u 4taktních motorů jsou obsažena i gufera ventilů.

Upozornění: sada obsahuje komponenty vždy v přesném počtu pro daný model a rok výroby - kontrola obsahu viz. fotografie (může se stát, že v sadě může chybět těsnění, které výrobce z nějakého důvodu nevyrábí a není tedy obsaženo v této sadě).

Všechna těsnění jsou vyráběna dle rozměrů podle originálního dílu. Použitý materiál zajišťuje prodlouženou životnost a velmi dobrou ochranu před únikem oleje.

Produkty od italského výrobce Centauro, který dodává do prvovýroby motocyklů (téměř všech italských značek i KTM a dalším evropským výrobcům) jsou vysocekvatitní plnohodnotnou náhradou za originální díly, neboť jsou vyráběna ve vysoce kvalitním zpracování, z nejjakostnějších materiálů a dle přesných specifikací a parametrů originálních dílů (OEM).

Skladem v e-shopu

3 651 Kč s DPH

5 215 Kč s DPH

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

27 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook