Pouzdra

Informace

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

  • Banner

Sleva!

-5%

Voděodolné pouzdro na telefony CLIQR PHONE CASE UNI, OXFORD (s adaptérem kotvení CLIQR, až do Š x V x TL , 169 x 979 x 20 mm) Zobrazit větší

Voděodolné pouzdro na telefony CLIQR PHONE CASE UNI, OXFORD (s adaptérem kotvení CLIQR, až do Š x V x TL , 169 x 979 x 20 mm)

M006-637

Nový produkt

Oxford

Skladem v e-shopu

1 153 Kč s DPH

1 214 Kč s DPH

Parametry

Měrná jednotka ks
Akční produkty a novinky NOVINKA

Více informací

Pouzdro na mobil z kolekce kotevních systémů OXFORD CLIQR poskytuje voděodonou ochranu s průzorem pro sledování/ovládání displeje a voděodolným prostupem pro možnost propojení kabelu dobíjení se zástrčkou pro dobíjení. Pouzdro poskytuje bezpečné uchycení vašeho zařízení při jízdě s možností dobíjení během jízdy. Voděodolné pouzdro CLIQR poskytuje díky kotevnímu mechanismu CLIQR osazení pouzdra ve vodorovné i svislé poloze. Přednosti produktu: Velký průzor s čirou slídou a snadným ovládáním dotykového displeje. Snadné zapínání a přístup do pouzdra. Možnost dobíjení zařízení za jízdy díky možnosti propojení dobíjecího kabelu skrze voděodolný prostup kabeláže. Univerzální velikost pro možnost vložení široké škály mobilních zařízení (až do rozměrů Š x V x TL = 169 x 979 x 20 mm). Možnost osazení pouzdra ve svislé nebo vodorovné poloze. Možnost kombinovat s ostatními komponenty nabídky držáků CLIQR. Možnost napojení dobíjecího kabelu přes nabíjecí port sortimentu CLIQR (dostupný jako samostatně prodejné příslušenství). Sada obsahuje: 1x pouzdro CLIQR 1x vnitřní držák s vymezovací silikon vložkou tl. 8 mm.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook