Opravy plastů a plechů

Informace

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

  • Banner

Sada na opravu plastů, pro rozsáhlá poškození

GY 052932

Nový produkt

Skladem v e-shopu

3 654 Kč s DPH

Parametry

Měrná jednotka ks

Více informací

Přístroj pro opravy poškozených plastových dílů pomocí navaření nerezové ocelové vyztužovací mřížky a roztavené plastické opravné hmoty.



Sada na opravu termoplastů a duroplastů značení plastů:




  • Termoplasty: P-PE-PP/EPDM -TEEE-TPE-TPO-TPU-TPUR

  • Duroplasty: PUR-RIM-RRIM-EEBC



Levná rychlá a kvalitní oprava prasklin, trhlin, děr atd. plastových dílů s využitím speciálního nahřívacího přístroje, vyztužovacích nerezových sítěk (250 x 125 mm) a tavných tyčinek z polypropylénu zesíleného skleněnými vlákny.



Podle druhu opravovaného plastu nastavte teplotu tavení - tenké plasty, plasty s nižší teplotou tavení = nižší teplota.



Opravy se provádějí na vymontovaných plastových dílech, poškozené místo a okolí (3- 4 cm) očistěte, odmastěte a obruste. Ideálně mýdlovou vodou (ne čističem obsahujícím ředidlo), zadní část praskliny se zesiluje vyztužovací mřížkovou vložkou, tavnou špičkou ohřátou na teplotu cca 550 °C se nahřeje plast tak, až roztavený pronikne vložkou a ta se zataví do plastické hmoty, po zchladnutí zatavené vložky lze na opravené místo zepředu i zezadu nanést pomocí horké špičky přístroje roztavenou plastickou hmotu z roztavené opravné polypropylénové tyčinky a vyžehlit ji, ochlazený přebytečný opravný plast se obrousí smirkovým papírem (zrnění 40 nebo 80) a jemně dobrousí cca 90 % v automobilové výrobě používaných plastů jsou polyetylény (PE) nebo polypropylény (PP), které mohou být tímto přístrojem/sadou a popsanou technologií spolehlivě opravované, jedná se přitom o termoplasty (PP-PE-PP/EPDM-TEEE-TPE-TPO-TPU-TPUR) nebo duroplasty (PUR-RIM-RRIM-EEBC) jen některé materiály nelze takto opravovat (SMC, sklolaminát, UP, FRP, ABS, PA, PC/PBT, PPO), ale musí se slepit. Přístroj/sada jsou umístěné v plastovém kufříku. Napájení přístroje 230 V/50 Hz.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

26 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook