Kapesní nářadí - Multitooly

Informace

Nejprodávanější produkty

Slevy

Prohlédnuté produkty

  • Banner

LEATHERMAN MUT BLACK - multitool nůž, vyrobeno v USA, záruka 25 let

LE 850122N

Nový produkt

Leatherman

Tato takzvaná civilní varianta armádních multitoolu je neocenitelným vybavením pro civilní střelce, ale i pro armádní profesionály. Ve více než 317 gramech oceli nese multitool 16 nástrojů.

Více informací

Není skladem

7 331 Kč s DPH

Parametry

Měrná jednotka ks

Více informací

Tato takzvaná civilní varianta armádních multitoolů je neocenitelným vybavením pro civilní střelce, ale i pro armádní profesionály. Ve více než 317 gramech oceli nese multitool 16 nástrojů.



Kromě již tradicních multifunkčních kleští nabízí i klešte na ocelová lanka s vyměnitelnými brity a krimpovací elektrikářské klešte.Samozřejmostí je nůž s kombinovaným ostřím z oceli 420HC a pilka. Pod masivním kladivem na konci nástroje je ukryt také řezací hák ve tvaru písmena V na snadné řezání popruhu.



Hlavní devízou multitoolu Leatherman MUT jsou ale už zmiňované nástroje pro údržbu střelných zbraní: nástroj na zaseklé nábojnice, škrabka karbonu (z bronzu, tudíž nehrozí poškrábání komponentu zbraně), adaptér na čisticí kartáček, nástroj pro rozborku zbraní a velký adaptér na bity. Všechny nástroje jsou dimenzovány pro standardní vojenské i civilní materiály, proto by neměly mít problém s rozborkou a čištením prakticky jakékoliv střelné zbraně. Nástroj je možné ješte vylepšit o další komponenty, jako jsou náhradní bity. Praktické pouzdro je tomu přizpusobeno a pojme i náhradní díly či klíč na výměnu nástrojů.



Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

20 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook