Brzdové kapaliny

Informace

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

  • Banner

Motul Racing Brake Fluid RBF 600 0,5L Zobrazit větší

Motul Racing Brake Fluid RBF 600 0,5L

MRBF600

Nový produkt

MOTUL

Polyglykolová brzdová kapalina s mimořádně vysokou výkonností. Dalece překračuje standard DOT 4. Každá láhev je naplněna dusíkem zvyšujícím dobu skladovatelnosti a eliminující kontaminaci při uzavírání ve výrobě. Velmi vysoký suchý bod varu (312°C) pomáhá předcházet vytváření parních kapes a přehřátí brzd při usilovném používání a vykazuje skvělý čas regenerace. Mokrý bod varu (205°C).

Více informací

Dostupné

251 Kč s DPH

Parametry

Typ Brzdové kapaliny

Více informací

Firma MOTUL Motor Oil s.a. – francouzský výrobce kvalitních petrochemických výrobků představuje část své produkce - oleje a maziva pro motocykly a automobily.

S výrobky značky MOTUL se zákazníci ve světě setkávali již před 100 lety ( od roku 1853 v USA, od roku 1932 v Evropě. Dnes je firma MOTUL nezávislou, 100% francouzskou firmou, která se výhradně specializuje na oleje a maziva.

Dlouhodobě výsledky vědeckého výzkumu a studia syntézy včetně potvrzení těchto výsledků v běžném provozu i závodní praxi ukázaly, že orientace na syntetické oleje je v současné době jedinou cestou pro budoucnost mazání všech vozidel, což potvrzuje skutečnost, že firma MOTUL si již dlouho udržuje vedoucí místo např. ve vývozu syntetických olejů pro motocykly.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook