Brzdové kapaliny

Informace

Nejprodávanější produkty

Prohlédnuté produkty

  • Banner

Motul Brake Fluid DOT 5.1 0,5L Zobrazit větší

Motul Brake Fluid DOT 5.1 0,5L

MDOT51

Nový produkt

MOTUL

100% syntetická brzdová kapalina na bázi polyglykolu pro všechny typy hydraulických brzd a spojkových systémů v souladu s doporučeními výrobců DOT 5.1, DOT 4 a DOT 3. Je to kapalina speciálně navržená pro brzdy s protiblokovacími systémy (ABS). Suchý bod varu 270 °C. Mokrý bod varu 185 °C. Standardy: FMVSS 116 DOT 5.1 BEZSILIKONOVÁ BÁZE; DOT 4; DOT 3; SAE J 1703.

Více informací

Dostupné

179 Kč s DPH

Parametry

Typ Brzdové kapaliny

Více informací

Firma MOTUL Motor Oil s.a. – francouzský výrobce kvalitních petrochemických výrobků představuje část své produkce - oleje a maziva pro motocykly a automobily.

S výrobky značky MOTUL se zákazníci ve světě setkávali již před 100 lety ( od roku 1853 v USA, od roku 1932 v Evropě. Dnes je firma MOTUL nezávislou, 100% francouzskou firmou, která se výhradně specializuje na oleje a maziva.

Dlouhodobě výsledky vědeckého výzkumu a studia syntézy včetně potvrzení těchto výsledků v běžném provozu i závodní praxi ukázaly, že orientace na syntetické oleje je v současné době jedinou cestou pro budoucnost mazání všech vozidel, což potvrzuje skutečnost, že firma MOTUL si již dlouho udržuje vedoucí místo např. ve vývozu syntetických olejů pro motocykly.

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook